Sfinții Adrian și Natalia - Clubul pensionarilor >

Sfinții Adrian și Natalia

Sfinții Adrian și Natalia

Credincioșii creștin ortodocși îi pomenesc vineri, 26 august, pe Sfinții Adrian și Natalia. 
Soț și soție,Sfinții Adrian și Natalia au trăit în Nicomidia, în vremea împăratului Maximian. Adrian era păgân și pretor al Nicomidiei, iar Natalia era creștină. În timpul unei persecuții, văzând curajul și blândețea a 23 de bărbați creștini, Adrian, un tânăr de 28 de ani, a ales să devină creștin.
Sursa:http://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-adrian-natalia-120954.html

Mai jos aveti diferite oferte de cadouri pe care le puteti oferi cu aceasta ocazie - este greu sa va hotariti, dar sigur trebuie sa luati si un buchet de flori -poti sa alegi aici ce flori doresti si ai si livrare asigurata .


Daca sarbatorita te-a invitat sa petreceti de ziua ei, poate ca alegi un cadou din colectia de imbracaminte de aici  sau din cele de mai jos unde vezi ca deja au inceput sa faca reduceri substantiale de preturi

AmaFashion

Daca stii ca doreste sa isi schimbe telefonul mai jos gasesti telefoane noi care au si reduceri si cadouri 
Iar daca sarbatoritul zilei de azi este un copil trebuie sa sa te gandesti la o jucarie preferata in exteriorul casei-este vara si e cald si frumos afara.
Sunteti invitati sa ne spuneti ce credeti despre ideile prezentate. Opinia voastra conteaza pentru mine! Trebuie sa citesti si alte postari.. .Postări populare

 
****************
***************